OPENING HOURS

 

Wij zijn geopend vanaf

 

maandag 23 november

10:00

 

tot en met

 

vrijdag 27 november

10:00

Hotel Recentia

Aan de Boslustweg - gelegen in het altijd gezellige Bergen op Zoom - vindt u Hotel Recentia: een eigentijds hotel met een unieke sfeer. Het hotel stelt u in staat om helemaal tot rust te komen en te ontspannen, maar ook voor inspannende activiteiten, een hapje of een drankje kunt u bij ons terecht.

 

Hotel Recentia is opgezet en bedacht door studenten van Hogeschool Tio, university of applied sciences. Een week lang zullen wij, behalve het hotel runnen, allerlei activiteiten voor u organiseren waaraan u deel kunt nemen. Op onze site kunt u daar alles over vinden. De winst die wij in ons hotel maken doneren wij aan een goed doel. Hierover kunt u meer informatie vinden onder het kopje 'goede doel'. 

 

Ons hotel staat in het thema 'Fresh', wat staat voor fris, fruitig en vernieuwend. De evenementen, en de locatie sluiten hier ook op aan. Bergen op Zoom is uitgeroepen tot groenste stad van Europa 2015 waardoor de locatie buitengewoon goed past bij ons hotel.

 

"Fresh is a way of life", en wij gaan er voor zorgen dat u dit zelf zult beleven en bieden u een onvergetelijke ervaring!